ОСТАННІ НОВИНИ

Підприємців просять долучитись до розробки антикризових заходів

Львівський портал

|

Держкомпідприємництво звертається до всіх представників малого та середнього бізнесу, галузевих об’єднань підприємців з пропозицією долучитися до розробки Карти антикризових заходів щодо розвитку підприємництва.

Комітет розробив Карту антикризових заходів щодо розвитку підприємництва, яка потребує доповнення представниками бізнесу з усіх регіонів, які реально працюють у певній сфері господарювання.

Ключовими сферами діяльності, які визначено у Карті є транспортна та фармацевтична галузі, а також оренда державного та комунального майна, землекористування, діяльність ринків, соціальні питання, питання оподаткування, нагляду (контролю), дозвільної системи, державних платних послуг, ліцензування тощо.

Карту розміщено на головній  сторінці сайту Комітету : www.dkrp.gov.ua.

Представництво звертається до представників малого та середнього бізнесу, громадських організацій, галузевих об’єднань підприємців з пропозицією взяти участь у доповненні Карти, надіславши відповідні пропозиції Держкомпідприємництву ([email protected], [email protected]) або на адресу Представництва: 79008, м.Львів, вул.Винниченка,6, ел. адреса: [email protected].

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *