ОСТАННІ НОВИНИ

Експерти УЄФА з підготовки аеропортів розповіли Васюнику свої підсумкові враження

Львівський портал

|

Віце-прем’єр-міністр України Іван Васюник провів зустріч з експертами УЄФА з підготовки аеропортів за підсумками їхнього моніторингу підготовки об’єктів до футбольного турніру 2012 року. Як повідомляє управління у зв`язках із ЗМІ секретаріату КМУ, за час перебування в Україні команда експертів УЄФА на чолі з Пітером Хемпсоном оглянула міста-учасники підготовки до Чемпіонату, зустрілися з представниками місцевих органів влади, відповідальних за підготовку аеропортів.

Експерти УЄФА поділилися підсумковими враженнями поїздки з Віце-прем’єром Іваном Васюником.

«Я впевнений, що можна підготувати всі міста. Щоб це зробити, потрібний лише ентузіазм та зацікавленість тих людей, які займаються підготовкою. Особисто я не знаю, які міста будуть вибрані в Україні та Польщі. Мені буде дуже цікаво про це дізнатися. Але які б міста не були вибрані, ми будемо робити все можливе, щоб допомогти їм вчасно підготуватися на гідному рівні», – запевнив провідний експерт УЄФА з підготовки аеропортів Пітер Хемпсон.

Зі свого боку Віце-прем’єр запевнив експертів УЄФА, що держава й надалі виконуватиме всі взяті на себе зобов’язання перед УЄФА.

«Держава несе відповідальність за підготовку аеропортів. Після визначення остаточного списку міст – господарів Турніру, ми вживатимемо додаткові заходи для того, щоб забезпечити вчасне завершення реконструкції аеропортів згідно з потребами Чемпіонату Європи з футболу 2012 року», – сказав Іван Васюник.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *