ОСТАННІ НОВИНИ

На рекламу Євро-2012 дали 15 мільйонів

Львівський портал

|

Держкомтелерадіо отримав 15 мільйонів гривень на забезпечення інформаційної підтримки підготовки України до Євро 2012 у засобах масової інформації, в тому числі закордонних. Про це повідомив міністр сім`ї, молоді і спорту Юрій Павленко, пише «Українська правда».

Відповідаючи на питання, коли ж почнеться реклама України як господаря Євро-2012 у закордонних ЗМІ, міністр зауважив, що це неможливо поки не буде «чіткого рішення УЄФА про приймаючі міста в обох країнах».

«Як тільки будуть названі міста поіменно – будуть визначені усі стадіони, готелі, інфраструктура в системі Євро 2012. Реклама країни буде пов’язана з пооб’єктною презентацією, через інфраструктуру розміщення, а також з історією приймаючих міст», – зазначив Павленко.

«Відповідальним за це питання визначено Державний комітет телебачення та радіомовлення. У його розпорядженні 15 млн гривень на забезпечення інформаційної підтримки підготовки України до Євро 2012 у засобах масової інформації, в тому числі закордонних», – повідомив міністр.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *