ОСТАННІ НОВИНИ

Серед львівських офіцерів фільм «Тарас Бульба» викликав чимало протиріч

Львівський портал

|

Сьогодні в Кінопалаці для сотні офіцерів Львівського гарнізону був організований перегляд фільму режисера Володимира Бортка за мотивами твору Миколи Гоголя «Тарас Бульба». Про це повідомляє Західний регіональний медіа-центр МО України.
«Тарас Бульба», як художній фільм у людей в погонах викликав чимало протиріч. Дехто з офіцерів розгледів в постановці проросійський характер.
«Як видовище мені фільм сподобався. Але як українець і офіцер я сприйняв його по іншому. Якщо розглянути кінострічку «Тарас Бульба» з ідеологічної і виховної точки зору – це фільм знятий виключно в російському дусі. Такі стрічки корисно переглядати лише щоб дізнатися, якої думки про нас наші сусіди», – прокоментував начальник центру особового складу територіального управління Західного оперативного командування полковник Михайло Герцик.
Варто зазначити, що цей культурний похід був організований під час занять з професійної підготовки. Перегляд фільмів в кінопалаці для військовослужбовців Львівського гарнізону проводиться не вперше. Зокрема, у 2006 році офіцерів запрошували на «9 роту», а у 2008 люди в одностроях дивилися кінострічку «Андрій Шептицький».

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *