ОСТАННІ НОВИНИ

«Львівелектротранс» наводить лад у своїй господарці

Львівський портал

|

Цього тижня у ЛКП “Львівелектротранс” розпочалася толока. Працівники депо наводять лад у рухомому складі, прибирають виробничі та адміністративні приміщення, обрізають дерева і фарбують паркани та лавки, бордюри та ворота, вивозять металобрухт. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Прибирають і в структурних підрозділах управління. Служба колії ремонтує і фарбує турнікети, служба енергогосподарства ретельно відчищає опори контактної мережі від несанкціонованої реклами, фарбує двері, цоколі підстанцій, опори контактно–кабельної мережі. Ремонтно-будівельна бригада відділу експлуатаційного ремонту і капітального будівництва розчищає закріплений за відділом садок, упорядковує дитячі майданчики на вулицях Сахарова і Кастелівка, фарбує фасади споруд з боку Гвардійської, Вітовського, Сахарова.

«Підготовка до Великодніх свят у «Львівелектротрансі» йде повним ходом. Загалом буде пофарбовано 200 погонних метрів турнікету, прибрано 9,5 гектара території, відмито понад 100 одиниць рухомого складу, зрізано близько 20 дерев, пофарбовано до 200 опор контактної мережі», – говорить начальник побутово–господарської служби комунального підприємства Євген Чих.

Нагадаємо, загальноміська толока пройде у Львові у цю суботу, 11 квітня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *