ОСТАННІ НОВИНИ

На літній відпочинок дітей пільгових категорій місто витратить 450 тис грн

Львівський портал

|

У Львові розпочали підготовку до літнього оздоровлення дітей. Міські посадовці та громадські організації провели семінар-тренінг на тему: «Підготовка до проведення літньої оздоровчої кампанії», повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Під час семінару підвели підсумки літньої оздоровчої кампанії 2008р. Учасники семінару ознайомилися зі змінами основних нормативно-правових документів та скоординували зусилля з метою створення сприятливих умов для якісного і повноцінного проведення літнього відпочинку в 2009 р. Було вирішено першочергово оздоровити дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей, які опинились у складних життєвих обставинах та збільшити кількість оздоровлених дітей за рахунок впровадження різноманітних форм і видів організації відпочинку та оздоровлення.

Проходив семінар за підтримки Благодійної організації «Регіональний центр соціальної адаптації» та Львівської міської ради. Як повідомив начальник відділу у справах дітей Тарас Гурей, цього року на оздоровлення та відпочинок для дітей пільгових категорій заплановано виділити 450 тис грн.

Нагадаємо, що у минулому 2008 році відділи освіти, управління освіти та професійні навчальні заклади міського підпорядкування організували відпочинок та оздоровлення 4942 дітям. Також на 2 заміські дитячі оздоровчі табори було виділено 1 361,5 тис грн. На організацію літнього відпочинку у стаціонарних таборах «Старт» і «Ватра» витрачено 2829,1 тис грн. У 75-х приміських таборах відпочивало 3362 дітей.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *