ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий не має коштів на дитячий книжковий форум, організатори просять про допомогу небайдужих

Львівський портал

|

Організатори акції шукають меценатів для ІІІ фестивалю «Форум видавців – дітям» у Львові, оскільки у міському бюджеті на проведення цих заходів коштів немає. Міський голова Львова Андрій Садовий підтверджує важливість заходів для міста, але не впевнений, чи вдасться знайти потрібні кошти. Він пообіцяв дати відповідь в середу, а поки що організатори змушені звернутися до всіх людей, кому небайдуже, чи читатимуть діти, з проханням про допомогу. Про це йдеться у листі президента ГО «Форум видавців» Олександри Коваль.

Усіх небайдужих організатори заходу просять допомогти знайти кошти або отримати безкоштовно такі послуги: оренда Палацу Мистецтв, де відбуватиметься більшість заходів; проїзд дітей з обласних центрів до Львова і назад; екскурсійне обслуговування; охорона; страхування; проведення майстер-класів для дітей; проїзд, проживання і харчування українських дитячих письменників; проживання і харчування українських та іноземних учасників конференції з проблем дитячого читання; оренда звукової апаратури для заходів та сцени; написання сценаріїв різних заходів, їх режисура та проведення; послуги кваліфікованих перекладачів; транспортне обслуговування; реклама та PR та інше.

«Ми хочемо, щоб Львів знову підтвердив свій статус книжкової столиці України, якою став завдяки тому, що впродовж багатьох років громадська організація «Форум видавців» проводила свої заходи без жодної підтримки з боку держави», – сказала О. Коваль.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *