ОСТАННІ НОВИНИ

Понад 10 млн грн надійшло від приватизації комунального майна за перший квартал

Львівський портал

|

Понад 10 млн грн надійшло від приватизації комунального майна за перший квартал, що становить 99.7 відсотків виконання доведених показників бюджету на цей період, повідомляє прес-служба міської ради.

«Одним з вдалих інструментів надходжень коштів в міський бюджет Львова є передача конкурсним шляхом приміщень комунальної власності в оренду», ─ зауважив начальник управління комунальної власності Львівської міської ради Євген Климкович.

Станом на кінець березня управлінням комунальної власності проведено конкурс з передачі 55 об’єктів комунальної власності територіальної громади Львова в оренду, що перевищує кількісні показники за весь минулий рік на 20%.

Станом на 20 березня 2009 року кількість об’єктів комунальної власності, що на конкурсній основі була передана в оренду, сягнула вже 55. Сума орендної плати за користування цими об’єктами за місяць становить близько 54 тис грн., за рік – 650 тис грн., і саме такі суми отримуватиме міський бюджет за оренду до того часу вільних об’єктів, що не використовувались міським господарством.

Під час засідань комісій щодо розгляду об’єктів враховуються в першу чергу інтереси мешканців. «Якщо об’єкти є в житловому будинку, ─ надається можливість самим мешканцям будинку взяти в оренду приміщення під господарські потреби», ─ підкреслив Є. Климович. Так в 2009 році 27 будинків отримали право на оренду об’єктів комунальної власності Львова для господарських цілей.

Минулого року управління комунальної власності Львівської міської ради забезпечило надходження від приватизації комунального майна в розмірі 86, 4 млн грн. Це на 31, 1 млн грн. (56% більше) ніж у 2007 році.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *