ОСТАННІ НОВИНИ

Чорногорія купуватиме автобуси львівського виробництва

Львівський портал

|

Через місяць представники Львівського автобусного заводу, Дрогобицького автокранового заводу та ВАТ «Львівський завод «Автонавантажувач» приїдуть у Чорногорію для перемовин щодо укладення договорів про постачання у цю країну міських та міжміських автобусів, будівельної техніки та електронного обкладання різноманітного призначення. Про це повідомляється на сайті ЛОДА.

Домовленість про візит представників згаданих підприємств – результат робочої поїздки голови Львівської обласної державної адміністрації Миколи Кметя у Республіку Чорногорія.

Зокрема, під час свого перебування у Чорногорії Микола Кміть провів переговори з віце-прем’єр-міністром Чорногорії Вуіце Лазовічем, міністром внутрішніх справ та місцевого самоврядування Юсуфом Каламперовічем, заступником міністра економічного розвитку Д. Куйовічем, мером міста Подгориця Міоміром Мугошею і президентом Торгово-промислової палати Чорногорії Веліміром Міюшковічем.

Сторони перемовин висловили значну зацікавленість у розвитку двосторонніх відносин між Львівщиною та Чорногорією в сфері економіки, транспорту, культури, туризму тощо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *