ОСТАННІ НОВИНИ

Мати довела до смерті дитину-інваліда

Львівський портал

|

У Львові мама заморила голодом свою хвору на ДЦП 18-річну дитину. Про цей випадок сьогодні, 2 квітня під час загальноміської наради керівників навчальних закладів міста Львова повідомив прокурор міста Андрій Палюх.

Як розповів прокурор, мати-одиначка довела свою дитину до того, що в 18 років та важила 37 кг. Коли Служба у справах дітей за поданням прокуратури вилучила дитину у горе-матері і передала медикам, її життя вже не вдалося врятувати.

Палюх розповів, що жінка зловживала алкоголем. Що дуже суттєво, вона отримувала на дитину низку грошових допомог, а саме допомогу як мати-одиночка, пенсію за інвалідністю дитини та допомогу при втраті годувальника.

При цьому Палюх наголосив, що кримінальна міліція у справах неповнолітніх, дільничні педіатри формально віднеслися до своїх обов’язків і не змогли запобігти смерті дитини.

За словами Палюха, кримінальну справу проти горе-матері порушили за ст. 164 ч. 1 та ст. 166 у листопаді 2008 року. Зараз слідство у цій справі завершене і справа скерована до суду.

Передає ЗІК

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *