ОСТАННІ НОВИНИ

Абонентів котельні на вул. Інструментальній,13а перепід’єднали до ТЕЦ-2

Львівський портал

|

ЛМКП «Львівтеплоенерго» задіяло в роботу першу чергу тепломережі від ТЦ «Північна» (ТЕЦ-2) до житлового масиву, який одержував теплову енергію від котельні на вул. Інструментальній,13а. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

26 березня були закінчені роботи з перепід’єднання абонентів котельні на вул. Інструментальній,13а до мереж ТЦ «Північна». Це житлові будинки на вул. І. Мазепи, 3-13а, 4-12, на вул. Лінкольна, 1, 3, 23, вул. Паньківського, 6, вул. Тичини, 11-23, вул. Хвильового, 2-4, 3-9, вул. Замарстинівській, 144, 150, вул. Хмільовій, 2, вул. Шполянській, 22, СШ №81 на вул. Мазепи,1а, дитячі установи № 171 на Мазепи, 5а та № 106 на вул. Хвильового,11.

Побудова нової тепломережі і переключення споживачів Шевченківського району є стратегічно важливою, оскільки дозволяє не лише економити енергоносії, якісно подавати опалення, а й дає вирішення екологічної проблеми. Викиди шкідливих речовин буде винесено за межі міста і вони розсіюватимуться, бо висота труби на ТЕЦ-2 значно більша, ніж у районних котелень.

За словами начальника Шевченківського району теплових мереж ЛМКП «Львівтеплоенерго» Івана Козака, запуск нової тепломережі і перепід’єднання  споживачів до ТЕЦ-2 дає можливість більш якісно здійснювати теплопостачання у дані будинки, економити газ і електроенергію.

Як розповів начальник ТЦ «Північна» Володимир Єднорог, ТЕЦ-2 завантажена лише на 40%. Згідно з планом будівництва, ТЕЦ-2 мала б обслуговувати весь Шевченківський район.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *