ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські джазові музиканти проведуть благодійний концерт для онкохворого

Львівський портал

|

 Благодійний фонд «Крила надії», що опікується онкохворими дітьми у Львові організовує джазовий концерт, щоб зібрати  кошти на лікування 19-літнього Володимира Брича, хворого на рак. Про це повідомляють організатори заходу.
Організатори концерту ­БФ «Крила Надії» і МО «Дзиґа»  звертаються до музикантів, що грають джаз із проханням  підтримати щиру людську ініціативу своєю грою.  Якщо концерт пройде успішно та набуде розголосу, він стане початком низки аналогічних заходів, які збережуть життя багатьом важкохворим дітям.
Концерт відбудеться у приміщенні  клубу "Хмільний дім Роберта Домса".
На сьогодні є домовленість з клубом, що концерт відбудеться 23 чи 24 квітня. Квиток на концерт буде коштувати 30 грн. при попередньому продажі і 40 у день концерту (з флаєром знижка 10 грн.)
Усі кошти, зібрані від продажу квитків, і  протягом концерту в скриньки, будуть перечисленні на рахунок  Володимира наступного дня після концерту.
Зібрана сума буде оголошена перед завершенням концерту.
Нагадаємо, Володимир Брич має мієлодиспластичний синдром – рак, і йому вкрай  необхідна неродинна  ТКМ (трансплантація кісткового мозку від неродинного донора).  При такому діагнозі без трансплантації хлопець помре через декілька місяців – альтернативи нема.
Сама ТКМ коштує 70 тисяч євро, 6,5 тисяч коштуватиме обстеження донорів і 112 євро – кожен додатковий день госпіталізації у випадку ускладнень, без вартості ліків.  На сьогодні не вистачає 35 тис євро.  Усі кошти, котрі залишаться після завершення лікування Володимира, будуть передані іншій потребуючій дитині.
Кошти  для Володимира можна передати за наступними контактами:

8 067 776 41 73  батько Андрій Іванович
8 093 054 08 35  Сергій, товариш.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *