ОСТАННІ НОВИНИ

«Львівгаз» завтра почне відключати боржників, борг – 30 млн. грн

Львівський портал

|

ВАТ «Львівгаз» повідомляє, що суб’єктів господарювання Львівщини відключатимуть від газопостачання вже з 1 квітня. Про це повідомляє ВАТ «Львівгаз».Впродовж січня та лютого 2009 р. ВАТ «Львівгаз» постачало та транспортувало природний газ суб’єктам господарювання області з ресурсу ДК «Газ України» НАК «Нафтогаз України» в обсягах 16 466,900 тис. м3 газу на понад 43 млн. 260 тис. грн.

Натомість, суб’єкти господарювання Львівщини заборгували перед ВАТ «Львівгаз» понад 14 млн. гривень. І це лише за січень та лютий 2009 року. До кінця березня підприємство з газопостачання повинно розрахуватися з НАК «Нафтогаз» за спожитий природний газ, однак з розрахунками виникає проблема

Окрім того за оперативною інформацією заборгованість за березень становить понад 15 млн. гривень. Отож, за останні три місяці 2009 р. суб’єкти господарювання Львівщини заборгували перед ВАТ «Львівгаз» близько 30 млн. гривень.

Лише у Львові 7 підприємств, які мають заборгованість понад 100 тис. гривень, 8 суб’єктів господарювання заборгували понад 50 тис. гривень і 120 – від 10 до 50 тис. гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *