ОСТАННІ НОВИНИ

П’ять ЛКП відповідатимуть за неправильне поводження з відходами

Львівський портал

|

Львівські комунальні підприємства несуть відповідальність за накопичення та спалювання відходів на територіях, які вони обслуговують. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради. Зокрема, протягом березня працівники відділу екологічного нагляду КП «Адміністративно-технічне управління» провели планові обстеження 14-ти ЛКП щодо дотримання ними вимог Закону України «Про відходи».

В результаті перевірки на сім відповідальних осіб складені протоколи про адмінправопорушення, які скеровані на розгляд у Державну екологічну інспекцію. Порушниками правил складування відходів стали такі ЛКП: «Львівський ліхтар», «Вулецьке», «Рясне-402», «Магістральне» та «Навколо базару».

Найбільше порушень було виявлено на території, яку обслуговує ЛКП «Магістральне». За складування твердих побутових та великогабаритних відходів у необлаштованих місцях і спалювання відходів до адмінвідповідальності буде притягнуто трьох майстрів з цього ЛКП.

Нагадаємо, що згідно із ст.82 Кодексу України про адмінпорушення, на порушників накладатимуться штрафи у розмірі від 85 до 136 грн. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *