ОСТАННІ НОВИНИ

У школах Львівщини проведуть дослідження світогляду учнів щодо астрології

Львівський портал

|

Минулого тижня за участю заступника Міністра Павла Полянського відбулася нарада проректорів Інститутів післядипломної педагогічної з питань моніторингових досліджень. На нараді обговорювалися питання проведення моніторингового дослідження щодо формування в учнів світоглядних і загальнокультурних уявлень про небесні тіла та Всесвіт. Про це повідомляється на сайті Міносвіти. Дослідження буде проведено 7 квітня 2009 року о 10.30.

Дослідження проводиться за ініціативи Міністра освіти і науки України Івана Вакарчука вперше. Учасниками дослідження є учні 5-х та 11-х класів загальноосвітніх навчальних закладів.

В областях вже сформовано мережу шкіл – по 10 відсотків загальноосвітніх навчальних закладів у кожній з них. Всього близько 1,8 тисяч шкіл, понад 100 тисяч учнів.

Учасники наради отримали завдання, за якими здійснюватиметься дослідження, та інструктивні матеріали, що регламентують процедурні питання. Узагальнені матеріали результатів дослідження надійдуть до Міносвіти до 13 квітня цього року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *