ОСТАННІ НОВИНИ

36 львівських підприємств незаконно викидали забруднюючі речовини в атмосферу

Львівський портал

|

У Львові 36 львівських підприємств незаконно викидали забруднюючі речовини в атмосферу. На сьогодні порушення природоохоронного законодавства усунули на 18 підприємствах, ще 18 підприємств порушень не ліквідували. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Основні види протиправних дій – здійснення викидів забруднюючих речовин в атмосферу стаціонарними джерелами без дозволу Міністерства охорони навколишнього природного середовища, а також відсутність контролю за ефективністю роботи пилогазоочисного устаткування. На відповідальних осіб оформили протоколи, які скерували на розгляд у Державну екологічну інспекцію. Керівникам деяких підприємств видали повторні приписи з новими термінами усунення порушень.

На ТзОВ «СБК-Захід» за порушення, які тривають з 2006 року, систематичне невиконання приписів та відмову надати можливість працівникам хімічної лабораторії КП «Адміністративно-технічне управління» провести інструментальні заміри викидів скеровано відповідну інформацію в Управління екології та благоустрою Львівської міської ради з пропозицією обмежити чи призупинити діяльність цього підприємства до усунення ним порушень.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *