ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра у Львові пройде вишкіл в рамках проекту «Вікно»

Львівський портал

|

Фонд Святого Володимира спільно з польською Фундацією Кирила та Мефодія та міжнародною ініціативою Tato.net організовують завтра у Львові перший в Україні проект зустрічі батька з донькою під назвою «Вікно», повідомляє прес-служба міської ради.

Цей проект заплановано реалізувати в чотирьох містах України. Протягом шести місяців цього року буде проведено кілька зустрічей, аби привернути увагу до відповідальної ролі батька у житті доньки, а перша – у Львові.

Суть програми «Тато & донька» полягає у тому, що донька у підлітковому віці значно краще вчиться школі, виконує свої обов’язки та будує взаємини з ровесниками, якщо батько її цінує та підтримує у кожній життєвій ситуації.

«Програма скерована до дівчини віком 13-23 років та її батька. Головна ціль програми – усвідомлення батьком його батьківської ролі провідника та друга, який відкриває перед донькою «вікно у світ». Завданням батька є показати доньці самостійний вхід у суспільство, щоби будувати у ньому здорову сім`ю», – повідомив Голова комісії у справах родини УГКЦ отець Тарас Фітьо.

«Тато & донька» це одноденна конференція – вишкіл яка допоможе по-новому відкрити необхідність взаємин між татом і донькою.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *