ОСТАННІ НОВИНИ

Понад тисячу осіб зібрала у Львові всеукраїнська акція протесту Партії регіонів

Львівський портал

|

Більше тисячі представників та симпатиків Партії регіонів зібралися на площі перед пам’ятником В. Чорноволу та Львівською обласною радою у рамках всеукраїнської акції протесту «Криза – стоп!». Пікетувальники вимагають відставки уряду та позачергових виборів до Верховної Ради.
У руках учасники акції тримають плакати із написами: «Великий піст – це очищення. Очистимо Україну від безбожної влади!», «Не за таку Україну боровся Чорновіл», «Політика уряду нищить Україну», «100 днів мовчали, тепер вимагаємо звіту влади!», «Зупинимо новітній геноцид українського народу» та інші. 
Розпочалася акція покладанням квітів до пам’ятника В. Чорноволу. Ведучий заходу наголосив, що «справа, за яку боровся Чорновіл, сьогодні під загрозою».
Після цього учасникам продемонстрували відеозапис звернення лідера Партії регіонів Віктора Януковича до народу. У зверненні головний регіонал країни зазначив, що безвідповідальний уряд привів до руйнації економіки України, проте Партія регіонів має чітку антикризову програму та готова взяти на себе відповідальність за державу.
У той же час Народний депутат України Петро Писарчук у своєму виступі наголосив, що країна повинна пройти очищення виборами. «Не треба боятися виборів. Влада повинна скласти свої повноваження і з довірою піти до людей», – заявив Петро Писарчук.
Учасники акції також звернулися до депутатського корпусу Львівської обласної ради з проханням підтримати вимоги щодо проведення одночасних перевиборів до усіх гілок влади. Партія регіонів закликала облраду звернутися до Президента України з відповідною ініціативою.
Мітинг Партії регіонів у Львові проходив під акомпанемент українських повстанських пісень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *