ОСТАННІ НОВИНИ

«Пора» закликає НБУ допомогти Львову повернути 39 млн грн із депозиту «Української фінансової групи»

Львівський портал

|

Активісти ГП «Пора» зібралися під стінами представництва Національного банку України у Львові. Вони вимагають терміново втрутитися у ситуацію щодо неповернення Львову зі сторони банку «Українська фінансова група» 39 мільйонів гривень бюджетних коштів, які Львівська міська рада минулого року поклала на депозитний рахунок.

У руках пікетувальники тримають плакат із надписом «Нацбанк не кидай Львів». Пористи, зокрема, закликають Нацбанк надати комерційному банку «Українська фінансова група» рефінансування на 39 млн грн, які банк має повернути бюджету Львова.

Сьогодні учасники акції мають намір передати керівництву представництва НБУ у Львові лист із відповідними вимогами. За словами депутата Львівської міської ради Артема Хмиза, «Пора» чекатиме реакції Нацбанку протягом місяця, але якщо він не втрутиться у ситуацію із неповерненням Львову депозитних коштів, то пористи вдадуться до радикальніших акцій.

Нагадаємо, банк «Українська фінансова група» повинен був повернути у міський бюджет Львова 39 млн грн депозитних коштів ще у грудні 2008 року. Проте вже п’ятий місяць банк не виконує умов договору та не повертає міських коштів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *