ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні відбудеться засідання виконкому

Львівський портал

|

Сьогодні об 11 годині відбудеться засідання виконавчого комітету Львівської міської ради, повідомляє прес-служба міської ради.

На засіданні начальник управління транспорту та зв’язку Микола Шкурган звітуватиме перед виконавчим комітетом про виконання протокольного доручення «Визначити зону паркування транспорту для двох ринків на вул. Кукурудзяній, врахувавши при цьому збереження газонів та проїзду між зазначеними ринками. Оператора паркування визначити конкурсним способом».

Голова Сихівської районної адміністрації Іван Лозинський доповість про передачу відомчих житлових будинків №26 на вул. Зубрівській та №3 на вул. А.Манастирського у власність територіальної громади м. Львова.

Розглядатимуть також питання про затвердження річного звіту державної статистичної звітності з кількісного обліку земель на території Львівської міської ради. Про це доповість начальник управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин Михайло Бокало.  

В. о. начальника управління житлового господарства Наталя Герус доповість про надання квартири черговику міської ради. Тарас Гурей, начальник відділу у справах дітей, доповість про створення прийомної сім’ї і передачу дітей, позбавлених батьківського піклування, на виховання та спільне проживання.

Усього в порядку денному налічується 54 питання. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *