ОСТАННІ НОВИНИ

У суботу на чотири години Львів стане інтернаціональним

Львівський портал

|

Представництво міжнародної молодіжної організації AIESEC 28 березня уже вдруге проведе у Львові фестиваль культур «Львів International». Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Мета фестивалю – ознайомити львів’ян та гостей міста з культурами та традиціями різноманітних народів світу, а також популяризація українських культурних надбань як невід’ємної частини світової культурної спадщини.

Вперше «Львів International» відбувся в липні минулого року і його успіх надихнув організаторів на проведення фестивалю другий раз.

Як повідомила заступник президента організаційного комітету фестивалю Юля Василів, цього разу в рамках фестивалю «Львів International» відбудеться презентація культур інших держав стажерами, що перебувають на стажуванні в Україні в рамках проекту «Світ без кордонів» – усього близько 30 представників з 15 країн світу. Кожен з них намагатиметься не тільки розказати більше про свою країну гостям свята, але і краще ознайомити зі звичаями і культурою власної Батьківщини. Також буде проведено багато цікавих конкурсів, на сцені виступлять українські ансамблі і львівські музичні гурти.

Фестиваль «Львів International» відбудеться 28 березня на площі Ринок і розпочнеться о 13 годині. Завершиться дійство урочистим закриттям фестивалю о 17 годині.

Фестиваль проходитиме за підтримки Львівської міської та обласної ради.

           

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *