ОСТАННІ НОВИНИ

П’ятак ознайомився із впровадженням антикризових заходів на Львівщині

Львівський портал

|

Перший заступник голови Львівської ОДА Валерій П’ятак здійснив вчора робочу поїздку до Буського району. Головною метою поїздки став моніторинг реалізації у районі пріоритетних антикризових заходів, які розробила Львівська обласна державна адміністрація, повідомляє прес-служба ЛОДА.

Програма поїздки включала зустріч В.П’ятака з активом Буського району – представниками органів влади та господарського комплексу. Протягом зустрічі було обговорено гострі питання наповнення бюджету району, стану виплат заробітної плати та пенсій, підготовки сільськогосподарського сектору до весняної посівної, тощо. Начальники управлінь та відділів виконавчих служб району доповіли про стан справ у координованих ними галузях.

В.П’ятак відвідав також об’єкти обласної інвестиційної програми 2009 року у Буському районі: школу №1 у смт. Красне та котельню Буської центральної районної лікарні. Далі заступник голови Львівської ОДА ознайомився з виробничим потенціалом СП «Олнова», яке пропонує повне технічне рішення для подрібнення та сортування твердих побутових відходів.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *