ОСТАННІ НОВИНИ

Дрогобицька міліція ловить продавців наркотиків

Львівський портал

|

12 злочинів, пов’язаних із незаконним обігом наркотиків, розкрили працівники Дрогобицького міськрайвідділу міліції цього року, повідомляє ВЗГ ГУМВСУ у Львівській області.

Найпоширеніша наркотична сировина на Дрогобиччині – макова соломка. Сама вона не є наркотиком, проте використовується для виготовлення опію ( так званої ширки). 

Зараз вся увага правоохоронців зосереджена в основному на наркодилерах – продавцях «ширки». Припинити поширення наркотиків саме на цій початковій ланці – сьогодні це їхнє основне завдання.

Денис Гусашвілі, начальник Дрогобицького МРВ ГУ МВСУ у Львівській області  розповідає „Ми акцентуємо увагу на людях, які збувають наркотичні засоби На сьогодні в нас вже доведено 12 фактів збуту наркотичних засобів. Всі вони доведені оперативним шляхом”.

Нещодавно в Дрогобичі затримали ще одного торгівця наркотиками.  Під час огляду його помешкання правоохоронці виявили позначені гроші, наркотичні засоби, та прекурсори – речовини, які використовуються для виготовлення наркотиків. Працівники міліції кажуть, що наркоторгівлею чоловік займався ще з серпня минулого року. За один куб «ширки» вторговував 40-50 гривень.

За українським законодавством за незаконне виготовлення, зберігання та збут наркотичних засобів чекає покарання від трьох до восьми років позбавлення волі. Якщо ж це вже не перший такий злочин в біографії наркодилера, то за гратами можна провести і десять років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *