ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові презентують книгу «Діти емігрантів про себе»

Львівський портал

|

Міжнародний інститут освіти, культури та зв’язків з діаспорою НУ «Львівська політехніка» за сприяння Посольства Королівства Норвегії в Україні презентує другу книгу «Діти емігрантів про себе: Сповіді. Думки. Судження. Біль…». Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Книга містить 130 творів учасників Міжнародного конкурсу української творчої молоді «Діти емігрантів про себе», проведеного у 2008 році. За словами директора Міжнародного інституту освіти, культури та зв’язків з діаспорою, Ірина Ключковська, спільна реалізація видання «Діти емігрантів про себе» – ще один крок для розвитку співпраці між Королівством Норвегії та Україною.

Захід відбудеться у середу, 25 березня об 11 годині в актовій залі головного корпусу НУ «Львівська політехніка», за адресою вул. С. Бандери, 12. У презентації візьмуть участь Олав Берстад – посол Королівства Норвегія в Україні, Іван Драч – голова громадської організації «Україна-світ», Василь Костицький – голова Національної експертної комісії з питань захисту суспільної моралі та Ігор Калинець – лауреат Національної премії України ім. Тараса Шевченка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *