ОСТАННІ НОВИНИ

З початку року на Львівщині під час пожеж загинуло 30 осіб

Львівський портал

|

У Львівській області початку нового року виникло 311 пожеж. У вогні загинуло 30 осіб, ще 21 людина зазнала травм. Про це повідомляє центр пропаганди ГУ МНС України в Львівській області.

Щоб запобігти зростанню кількості таких випадків, працівники МНС в Львівській області

провели особистий обхід будинків в селі Нагуєвичі Дрогобицького району.  Надзвичайники залучили до заходу працівників житлово-комунальних господарств, електриків та сажотрусів. Зо один день працівники МНС навідалися до помешкань близько 50 селян.

Під час обходу, рятувальники в першу чергу починали з огляду електромереж. Враховуючи те, що дане село не газифіковане у ході акції виявили чимало порушень при користуванні  пічним опаленням та електрообігрівальними приладами. Серед основних недоліків, зазвичай, використання саморобних обігрівальних електроприладів,  оголені неізольовані дроти, несправність розеток та штепсельних вилок, тріщини у печах, зберігання біля них легкозаймистих речей та предметів.

Власникам помешкань у котрих виявляли ті чи інші, а то й цілий комплекс порушень, рятувальники на конкретних прикладах розказували до чого може привести їхня безпечність, чітко пояснювали, що саме потребує заміни й ремонту.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *