ОСТАННІ НОВИНИ

Львів визначив готелі для розміщення представників УЄФА та футбольних команд

Львівський портал

|

Львів запропонував готелі, в яких зможе розміститися міні-штаб квартира УЄФА та футболісти національних збірних, що проживатимуть у місті під час проведення фінальної частини «Євро-2012». Загалом запропоновано 6 готелів, по два на кожну пропозицію, для того, щоб УЄФА мало можливість зробити вибір. Про це повідомив директор департаменту «Євро-2012» Олег Засадний, повідомляє прес-служба міськради.

Департамент «Євро-2012» отримав чіткі вимоги, яким повинен відповідати готель, щоб виконувати функції штабу для УЄФА або тимчасового помешкання для футбольної збірної. «Готель під міні-штаб-квартиру буде задіяний під час проведення «Євро-2012» та впродовж 5 днів після проведення останнього матчу у місті в рамках чемпіонату. Рекомендований готель повинен бути 5-ти зірковим, мати не менше 63 стандартних двомісних номерів, 15 номерів-люкс,  2 президентські люкс-апартаменти, конференц-зал, паркінг на 25 автомобілів, а також надавати певний перелік послуг. На даному етапі тільки «Леополіс» і «Дністер» зможуть забезпечити виконання цих вимог. Тому ми запропонували обидва ці готелі, а УЄФА повинно зробити вибір на користь одного з них», – розповів Олег Засадний.

Для розміщення команд-учасниць турніру департамент «Євро-2012» спільно із головним управлінням містобудування та просторового розвитку ЛОДА пропонують готелі «Євроготель», «Древній Град», «Ріксос» та «Женева-Променада Готель».

«Вибираючи готель для команди, ми насамперед, враховували його наближеність до стадіону та тренувального поля. Згідно вимог УЄФА, окрім 4-5 зіркових стандартів, готель повинен знаходитися у 100-кілометровій зоні від основного стадіону та в межах 20 хвилин  їзди від тренувального поля», — наголосив директор департаменту «Євро-2012».

 За його словами, лише з кращими із запропонованих готелів будуть підписані угоди. Інші готелі будуть запропоновані для поселення так званої сім’ї УЄФА, зокрема, VIP- гостей, рефері, служби допінг-контролю, представників та партнерів УЄФА. Окрім того, для поселення цих гостей буде запропоновано ще 49 готелів Львова та області 4-5 зіркового класу.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *