ОСТАННІ НОВИНИ

Рава-Руська міськрада не отримала майже два мільйони за продане майно - КРУ

Львівський портал

|

Під час планової ревізії працівники КРУ у Львівській області виявили, що Рава-Руська міська рада не отримала належні 1,7 мільйона гривень за продане майно, повідомляє прес-служба КРУ у Львівській області.

Відповідно до укладеного договору, київський підприємець мав заплатити за придбаний комплекс нежитлових приміщень і споруд ще у травні 2008 року. Однак, навіть 31 грудня 2008 року оплати за майно здійснено не було. При цьому в бухгалтерії міської ради жодної заборгованості в сумі 1,7 мільйона гривень не значилося.

Крім цього, ревізори викрили і нецільове використання 59,5 тисяч гривень бюджетних коштів – розрахунок за проведені ремонтні роботи міськрада здійснила за кошти, призначені на фінансування освіти, заробітної плати, органів місцевого самоврядування тощо.

Також працівники КРУ виявили, що за рахунок коштів ради було оплачено комунальні послуги, спожиті орендарями, завищені обсяги та вартість ремонтно-будівельних робіт тощо. Таким чином незаконно було витрачено 38,5 тис.грн.

За допущені порушення на міського голову складено протокол про бюджетне правопорушення, а на шістьох посадових осіб – протоколи про адміністративне правопорушення.

Матеріали ревізії передано у прокуратуру Жовківського району.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *