ОСТАННІ НОВИНИ

Міська влада скликає термінову нараду щодо неправомірної реалізації тютюну та алкоголю малолітнім

Львівський портал

|

У зв’язку з тим, що в новинах «Нашого репортера» вчора вийшов сюжет про те, як легко учні шкіл купують у місцевих МАФах цигарки та алкоголь, голова міста Андрій Садовий вирішив терміново провести спільну нараду з начальниками відповідних структур. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради. Зокрема, мер міста розіслав відкритий лист начальникам: управління у справах захисту прав споживачів у Львівській області П.Сосновського, регіонального управління Департаменту САТ ДПА України у Львівській області  А. Комана, голову представництва Держкомпідприємництва

у Львівській області О. Яйко, начальника ЛМУ ГУ МВСУ у Львівській області І. Цікала, начальника ДПІ у м. Львова О. Лазірка, а також головного державного санітарного лікаря Львова Р. Потицького та прокурора Франківського району Львова І. Івченка.

Повний текст відкритого листа подаємо нижче:

«19 березня 2009р. в програмі «Наш репортер» в ефірі «Нового каналу» вийшов сюжет, в якому було продемонстровано задокументовані факти продажу алкоголю та тютюну неповнолітнім в МАФ на вул. Любінській, 44, Франківський район (підприємницьку діяльність здійснює Ірина Глова, юридична адреса вул. Окружна, 33/10, ідентифікаційний код 2858708163) та в МАФ на вул.Городоцькій,213, Франківський район (підприємницьку діяльність здійснює Марія Балицька, юридична адреса вул. Виговського, 11/39,  ідентифікаційний код 1826400048).

 Хоча, журналістам вдалось задокументувати лише кілька таких фактів, всі ми свідомі – це масове явище, яке набуло загрозливих масштабів. Наших дітей споюють, присаджують на тютюн, не кажучи вже про поширення наркоманії та залежності від гральних автоматів.

Прошу Вас особисто взяти участь у терміновій нараді щодо виявлених порушень вимог Закону України “Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів” (ст.15-3) суб’єктами господарювання, які здійснюють  діяльність  у Франківському районі.

Нарада відбудеться 23 березня о 14.10 в малому сесійному залі (каб.230) Львівської міської ради».

 

З повагою

                                                                                                                      А.Садовий

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *