ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра нагородять переможців конкурсів «Свято птахів у Львові – 2009»

Львівський портал

|

Львівський міський дитячий еколого-натуралістичний центр спільно з Львівським відділенням Українського товариства охорони птахів провели традиційне «Свято птахів у Львові», яке організовують уже 11 років поспіль. Завтра, 21 у Львівському міському дитячому екологічному центрі відбудеться нагородження переможців конкурсів фотографій та плакатів та нагородження переможців конкурсів штучних гніздівель та поезій. Про це повідомляє перс-служба Львівської міської ради.

Цього року у межах акції організовано чотири мистецьких конкурси для школярів під загальною назвою «Свято птахів у Львові – 2009», присвячені Птаху року 2009 – ремезу.

На конкурс дитячої світлини «Крилаті друзі в об’єктиві» школярі Львова подали 142 роботи. До участі в конкурсі було допущено 107 робіт. На конкурс на краще виготовлення штучних гніздівель для комахоїдних птахів «Будиночок для крилатого друга» подано 141 роботу. Для оцінювання було відібрано 24 роботи. Та на конкурс дитячих поезій «Пташка ремез – ткач маленький» подано 180 робіт з них для оцінювання відібрано 165 робіт.

Спонсорами конкурсів стали Українське товариство охорони птахів, Львівський клуб орнітологів, Комітет збереження природи. Акція проводиться з 16 лютого по 21 березня 2009 року.

  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *