ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові підбили підсумки перевірки комісії від Міністерства оборони

Львівський портал

|

У Львові відбулося підбиття підсумків роботи комісії Головної інспекції Міністерства оборони України на чолі з Головним інспектором Міністерства оборони України Михайлом Єжелем у 80-у окремому аеромобільному полку 13-го армійського корпусу Сухопутних військ ЗС України. Про це повідомляється на сайті МОУ.

Як зазначив під час підбиття підсумків начальник штабу Головної інспекції Міністерства оборони України полковник запасу Олександр Дронов, протягом останніх років у аеромобільному полку було багато зроблено для покращення навчальної матеріально-технічної бази, спортивного містечка, утримання казарм, парку бойових машин та складів в належному рівні.

Начальник штабу Головної інспекції також назвав недоліки, які були виявлені під час перевірки полку, звернув увагу командування військової частини на кадрові питання, підвищення рівня професійної підготовки офіцерів, стану гуманітарного та соціального забезпечення, дисципліни і правопорядку у підрозділах, виконання планів з відбору громадян на військову службу за контрактом.

За висновком Головної інспекції Міністерства оборони України 80-й аеромобільний полк визнаний як такий, що готовий до виконання завдань за призначенням. Зокрема, рівень професійної підготовки військовослужбовців частини було оцінено на “добре”.

Також Головний інспектор Міністерства оборони України Михайло Єжель на належному рівні оцінив практичне виконання вправ стрільб зі стрілецької зброї та бронетранспортерів під час виконання підрозділами своїх функціональних обов’язків за призначенням.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *