ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий висловив зауваження до меморандуму по народній команді

Львівський портал

|

Міський голова Львова підписав текст Меморандуму про створення ВАТ «Народна команда «Карпати Львів» з зауваженнями. Як передає прес-служба міської ради, текст зауважень Львівської міської ради було долучено до тексту Меморандуму під час підписання.

Зауваження включають в себе три пункти:

– передбачити механізм визначення дольової участі сторін у майбутньому ВАТ.

– забезпечити гарантії фінансування стадіону на вул. Стрийській – кільцевій дорозі майбутнім ВАТ шляхом внесення наступного пункту «ФК «Карпати» надає безвідкличну банківську гарантію розміром 609 млн грн. з цільовим призначенням на будівництво стадіону на вул. Стрийській – кільцевій дорозі до набрання чинності Меморандуму».

– у випадку викупу орендарями готелю «Львів» даної споруди вилучити цей об’єкт з переліку майна, яке Львівська міська рада вноситиме до майбутнього ВАТ.

«Ми хочемо, аби цей меморандум мав практичні наслідки. Аби кожна зі сторін здійснила прагматичні кроки в напрямку до створення народної команди. Наші зауваження, особливо ті, що стосуються фінансових гарантій, покликані вдихнути в цей меморандум життя. Загалом це дуже добра ідея. «Карпати» мають відродити свою славу західноукраїнського суперклубу і захищати нашу футбольну честь не лише в Україні, але й в Європі. Окремо, варто роз’яснити ситуацію з фінансуванням стадіону до Євро-2012. Одним із завдань створення народної команди має стати залучення новоствореного ВАТ до фінансування будівництва нового стадіону на наступних етапах. Однак, попри це, місто підтверджує всі гарантії надані УЄФА по фінансуванню і завершенню в строки будівництва нового стадіону. Місто залишається основним гарантом. Ми своє слово тримаємо» – наголосив А.Садовий.

Меморандум про створення ВАТ «Народна команда «Карпати Львів» було підписано учора, 18 березня 2009 року, Львівським міським головою Андрієм Садовим, головою ЛОДА Миколою Кметем, головою Львівської обласної Ади Мирославом Сеником, почесним президентом ФК «Карпати» Петром Димінським.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *