ОСТАННІ НОВИНИ

Створення «Народної команди «Карпати» до будівництва стадіону стосунку не має – Садовий

Львівський портал

|

Жодного стосунку створення ТзОВ «Народна команда «Карпати» до будівництва стадіону не має. Про це сьогодні під час сесії Львівської міськради повідомив міський голова Андрій Садовий, інформуючи депутатський корпус про вчорашнє підписання меморандуму щодо створення ТзОВ «Народна команда «Карпати».

Повідомляючи депутатів про умови меморандуму, він також сказав, що міська рада вимагатиме від ФК «Карпати» фінансових гарантій при підписанні угоди про створення ТзОВ «Народна команда «Карпати». Крім цього, міський голова зауважив, що хоч в меморандумі передбачено надання у статутний фонд ТзОВ готелю «Львів», проте є бажання орендарів цього готелю його викупити. Це може статись за згодою депутатського корпусу ЛМР. Натомість, депутати міськради обурені тим, що А. Садовий підписує меморандуми не порадившись із ними.

Також виникли питання щодо випуску облігацій міської позики на 300 млн. грн, які планують використати на будівництво стадіону. Депутати не розуміють, хто і за які кошти має будувати стадіон: міська рада – за свої, чи ТзОВ «Народна команда «Карпати» – за кошти П. Димінського.

Нагадаємо, що вчора підписали меморандум про створення ТзОВ «Народна команда «Карпати», який передбачає що ФК «Карпати» внесе у статутний фонд ТзОВ 609 млн. грн на будівництво стадіону до Євро – 2012. Натомість, міська та обласна ради передадуть низку об’єктів міського майна та землі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *