ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські митники затримали контрабандного м`яса більш як на мільйон гривень

Львівський портал

|

Більш як 67 тонн м’ясопродуктів на суму понад 1 млн. грн. з початку року затримали працівники Львівської митниці. 
Зокрема у міжнародному автомобільному пункті пропуску «Рава-Руська – Гребенне»  протягом останніх днів зафіксовано кілька спроб незаконного ввезення м’ясопродуктів. Для втілення своїх задумів контрабандисти застосовували різні способи.
Один з них – ввезення м’ясопродуктів за документами що містять неправдиві дані щодо найменування асортименту та вартості товару. Сьогодні за таким фактом складено протокол про порушення митних правил. Згідно з документами приватний підприємець Львівщини декларував, що ввозить 20 тонн сала ( шпік морожений). Однак лабораторні дослідження показали, що вміст м’яса в ньому перевищує визначені норми, тому його слід класифікувати за іншим кодом товару. В такий спосіб підприємець намагався уникнути сплати митних платежів в повному обсязі. Як наслідок товар та транспортний засіб загальною вартістю 271 150, 65 грн. затримані.
Раніше 11 700 кг свиного м’яса перевозили у вантажівці, прикритих брикетами шкіри, якої насправді було понад 8 тонн, а не 20,3 т., як за документами. Також були випадки коли ввозили м’ясопродукти власним легковим автотранспортом невеликими партіями по 1000 – 1500 кг. Тільки за одну ніч проти 6 березня працівники Львівської митниці виявили 15 легкових автомобілів, в яких мешканці прикордоння везли м’ясопродукти сумнівної якості.
Усі спроби незаконного ввезення м’ясопродуктів на територію України будуть припинятись і надалі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *