ОСТАННІ НОВИНИ

Цьогоріч у міські бібліотеки закуплять книжки на 530 тисяч грн.

Львівський портал

|

Цьогоріч у міські дитячі та дорослі бібліотеки управління культури Львівської міськради закупить книжки на суму 530 тис. грн, повідомляє прес-служба міської ради.

За даними директора департаменту гуманітарної політики ЛМР Олексія Побурка,  минулого року міські дитячі та дорослі бібліотеки отримали понад 37 тис. нових книг. Закуплені книги в основному львівських видавництв.

«Також в минулому році було придбано диски з сучасними літературними творами. Така закупівля буде продовжена і цьогоріч», – додав Олексій Побурко. Також минулого року було проведено ремонтні роботи у дитячих та дорослих бібліотеках на суму понад 2 млн.

Проведено роботи з реконструкції Центральної міської бібліотеки ім. Л. Українки, бібліотек-філій №16, 11, відремонтовано дахи у філіях №№15,19, замінено віконні вітрини у читальному залі Центральної дитячої бібліотеки та бібліотеці – філії №32, замінено систему опалення у бібліотеці-філії №18. У поточному році 148 тис. грн передбачено на комп’ютеризацію бібліотек, 170 тис. грн. на придбання меблів та бібліотечного обладнання, 140 тисяч гривень – на встановлення сигналізацій у дитячих та дорослих бібліотеках. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *