ОСТАННІ НОВИНИ

Львівських суддів учитимуть прозорості та ефективності за кошти Євросоюзу

Львівський портал

|

У Львові стартувала навчальна програма для голів і працівників апаратів судів Львівської області, яка проходить у рамках проекту Європейського Союзу «Прозорість та ефективність функціонування судової системи України: компонент державної служби». Як повідомила під час прес-конференції директор Львівського регіонального відділення Академії суддів України Людмила Слюсар, мета цієї програми – покращити управління і адміністративну діяльність українських судів.

Навчальна програма проекту триватиме півтора року і забезпечить навчання з різних аспектів управління судами для голів судів, керівників апаратів судів та помічників суддів з 137 місцевих судів у Київській, Харківській, Одеській та Львівській областях. На Львівщині ж участь у навчанні братимуть голови та судові адміністратори 29 судів різної юрисдикції та близько 55 помічників суддів.

Як розповіла керівник проекту Еді Фракассіні, вартість реалізації проекту в Україні становить 5 мільйонів євро і фінансується за кошти Євросоюзу.

За ці кошти українських суддів учитимуть стратегічному баченню, ефективному впровадженню змін в адміністративному управлінні, ефективній комунікації, організації роботи персоналу, управлінню часом та зустрічами. Окрім цього торкнеться навчальна програма і професійної етики у судах. Навчання буде впроваджуватися командою європейських та українських експертів з управління і адміністративної діяльності судів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *