У кінці березня Львів востаннє звітуватиметься перед експертами УЄФА

Львівський портал

|

Наприкінці березня до України прибувають експерти УЄФА, які перевірятимуть стан підготовки приймаючих міст до ЄВРО 2012. Цей візит експертів буде останнім перед приїздом в Україну президента УЄФА Мішеля Платіні, повідомляє прес-служба Львівської міської ради. 
Зокрема, 17 березня під час зустрічі з експертами УЄФА в Києві, заступник міського голови Львова з питань підготовки до ЄВРО 2012 Олександр Жаріков та директор Департаменту ЄВРО 2012 Олег Засадний представлятимуть досягнення та перспективи розвитку транспортної інфраструктури в рамках підготовки до ЄВРО 2012. 
«Особливу увагу представники УЄФА звертатимуть на мобільний план транспортної інфраструктури міста під час проведення чемпіонату, а також підготовку міжміського автодорожнього та залізничного сполучення. Окрім того, експерти УЄФА розглядатимуть лише ті об’єкти інфраструктури, які заплановано реалізувати не пізніше 4 кварталу 2011 року», ¬- зауважив Олег Засадний.
На зустрічі УЄФА представлятимуть експерти з питань транспорту професор Філіп Бові та Стефано Манеллі, а також Координатор проектів УЄФА Маттео Гамбуто.
Нагадаємо, що 24 березня до Львова завітають представники УЄФА з питань підготовки об’єктів розміщення. В рамках візиту відбудуться зустрічі із представниками як вже існуючих готелів, так і тих, які планують почати будівництво в цьому році. 
Окрім того, до кінця березня експерти УЄФА також матимуть зустрічі в рамках перевірки готовності стадіонів, аеропортів, тренувальних полів та фан-зон.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *