ОСТАННІ НОВИНИ

Безробітний на кордоні вдавав із себе працівника СБУ

Львівський портал

|

Кілька годин тому, у пункті пропуску „Шегині” затримали чоловіка, що видавав себе за працівника СБУ, повідомляє прес-служба Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України.

Опівдні до пункту пропуску для проходження прикордонного оформлення на виїзд з України приїхав автомобіль „Фольксваген”, в якому, окрім водія, знаходився пасажир. Водій іномарки вирішив їхати до Польщі, використовуючи смугу спрощеного контролю („Зелений коридор”). Однак, перед ним стояло ще два автомобілі, які проходили оформлення.

Водій „Фольксвагена” оминув їх та, нехтуючи вимогами режиму у пункті пропуску, вирішив пройти швидше паспортний контроль. Вимогу прикордонника повернутися на попереднє місце – проігнорував. А натомість пасажир вийшов з машини та, підійшовши до кабіни паспортного контролю, пред’явив документи, що він є працівником відділу „К” Служби безпеки України та вимагав позачергового оформлення.

Під час візуального вивчення посвідчення виникли сумніви щодо його дійсності. Власника посвідчення запросили для проведення співбесіди, під час якої він пред’явив ще й посвідчення «Інтерполу». Під час додаткового спілкування, чоловік зізнався, що не є працівником Служби безпеки, і на даний момент взагалі є безробітним.

Відносно водія та пасажира транспортного засобу було складено протокол про адміністративне правопорушення, а саме порушення режиму в пункті пропуску через державний кордон України, згідно статті 202 кодексу України про адміністративні правопорушення. Окрім цього, по даному факту співробітники СБУ з’ясують природу походження посвідчення псевдоесбеушника та інтерполівця.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *