ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський апеляційний адмінсуд досі без електропостачання

Львівський портал

|

Вже п’ятий день поспіль Львівський апеляційний адміністративний суд відключений від енергопостачання. Через ненадходження коштів від державної  судової адміністрації, у суду виникла заборгованість перед ВАТ «Львівобленерго» на 25 тисяч гривень. Про це повідомляє прес-служба суду.

Не зважаючи на те, що суд скерував до керівництва ВАТ «Львівобленерго» відповідні гарантійні листи ще напередодні відключення електрики,  електропостачання не відновлено, а керівництво підприємства не знаходить можливості вислухати аргументи адміністрації суду.  Відтак  суд залишився без теплопостачання, телефонного зв’язку та не працює оргтехніка. Крім заборгованості за електроенергію, суд не має коштів для оплати послуг пошти, і на сьогодні цей борг складає 120 тисяч гривень. Відсутні також кошти на канцтовари, папір, розхідні матеріали для оргтехніки. Щодня з суду виходить понад 1,5 тис. листів. Вартість їх пересилки складає від 8 грн 40 коп. до 30 гривень за одиницю. Натомість у держбюджеті на матеріально-технічне забезпечення розгляду однієї справи передбачено  4 грн. 67 коп.

Наразі, роботу Львівського апеляційного адміністративного суду заблоковано. Сьогодні  там призначено 180 судових засідань, у більшості справ сторонами є представники областей заходу України.За даними прес-служби, судові засідання відбуваються в протокольному режимі. 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *