ОСТАННІ НОВИНИ

НБУ увів тимчасову адміністрацію у «Родовід банку»

Львівський портал

|

Для стабілізації роботи фінансової установи та виконання всіх його зобов’язань перед клієнтами та партнерами з 16 березня 2009 року НБУ ввів тимчасову адміністрацію до ВАТ «Родовід банку». Про повідомляє сайт банку.

Введення тимчасової адміністрації передбачає участь держави та групи компаній «Істіл» у рекапіталізації банку. Рішення про стратегічне партнерство держави та банку було прийняте на Зборах акціонерів ВАТ «Родовід Банк» 26 лютого 2009 року.

Метою введення тимчасової адміністрації є, насамперед, захист інтересів вкладників та кредиторів, покращення ліквідності банку, посилення його позицій на фінансовому ринку країни та підготовка фінансової установи до співпраці з державою, а також впровадження програми фінансового оздоровлення банку.

З метою створення сприятливих умов для відновлення фінансового стану банку введено мораторій на задоволення вимог кредиторів строком на шість місяців – з 16 березня 2009 року до 15 вересня 2009 року.

Протягом свого існування «Родовід банк» здійснював прибуткову діяльність, демонструючи високі темпи розвитку. Банк був названий одним з найбільш динамічних в Україні. За даними Національного банку України, «Родовід банк» входить до числа великих банків країни і в цілому відіграє важливу роль на фінансовому ринку країни.

Для оперативного інформування клієнтів та партнерів банку кожного тижня на офіційному сайті фінансової установи www.rodovidbank.com буде розміщено інформацію про дії тимчасової адміністрації та отриманих результатах. Крім того, додаткову інформацію можна отримати у контактному центрі банку за номером 8 800 50 8888 0.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *