ОСТАННІ НОВИНИ

Ющенко зрозумів, що марно прожив рік з Тимошенко

Львівський портал

|

Президент Віктор Ющенко вважає, що 2008 рік був найгіршим за останні 8 років з точки зору соціальних стандартів.

Про це він заявив на зустрічі зі студентами у Тернополі, пише «Українська правда»

Коментуючи економічну ситуацію у країні, Віктор Ющенко заявив, що для подолання кризових явищ треба вести "глибоко прикладну роботу, а не займатися популізмом".

За його оцінкою, українська економіка володіє "значними внутрішніми ресурсами", які можна протиставити кризовим явищам. Він вкотре наголосив на важливості прийняття цільного конкретного антикризового пакету.

Серед проблем, які на сьогодні є в економіці, президент назвав "слабку бюджетну політику", незбалансовані Пенсійний фонд та бюджет НАК "Нафтогаз України".

"Ми маємо, на жаль, слабку бюджетну політику", – сказав Президент, висловивши переконання, що у цю сферу наразі привнесено забагато політичних моментів, в тому числі виборчих.

Ющенко відзначив, що торік доходи населення номінально зросли на 51%, а реальне їх зростання становило близько 8%, що є найнижчим показником за останні 8 років. "Ми марно прожили рік з точки зору соціальних стандартів", – констатував президент.

Говорячи про важливість збалансування Пенсійного фонду, Ющенко відзначив, що "уряд, парламент повинні дати фахову відповідь на те, як вирішується це питання в Україні".

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *