ОСТАННІ НОВИНИ

ЛОДА запропонувала китайцям інвестувати в цифрове телебачення та інтерактивний зв’язок

Львівський портал

|

Керівництво Львівщини запропонувало китайській компанії ”ЗТЄ Корпорейшн” (”ZTE Corporation”) інвестувати в створення обласного цифрового телебачення та систем інтерактивного зв’язку в області. Іншим великим проектом для співпраці є створення регіонального телеканалу ”УТ-Захід”. Ці та інші питання обговорили вчора на офіційній зустрічі першого заступника голови Львівської обласної державної адміністрації Валерія П’ятака з представниками китайської компанії, повідомляє прес-служба ЛОДА.

В. П’ятак зазначив, що Львівщина володіє потужним потенціалом, зокрема, науково-технічною базою та достатньою кількістю фахівців у сфері телекомунікацій, для впровадження та реалізації великих телекомунікаційних проектів і готова до взаємовигідної співпраці. Перший заступник голови ЛОДА також повідомив гостей про пріоритетні напрямки розвитку Львівщини, можливості інвестування в регіон. Особливу увагу було акцентовано на реалізації проектів, що пов’язані із проведенням у Львові фінальних матчів ЄВРО-2012.

Корпорація ZTE є однією із найбільших державних компаній Китаю та одним з провідних глобальних виробників телекомунікаційного обладнання у світі. Компанія була одним з головних постачальників телекомунікаційних систем під час проведення таких масштабних спортивних подій як Олімпіади в Афінах та Пекіні.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *