ОСТАННІ НОВИНИ

Залізничникам збільшать посадові оклади

Львівський портал

|

Укрзалізниця має намір підвищити тарифні ставки й посадові оклади працівників не менш ніж на 5,1%. Про це вчора під час конференції профспілки залізничників і транспортних будівельників України повідомив генеральний директор Державної адміністрації залізничного транспорту Михайло Костюк.

Він також наголосив, що керівництво Укрзалізниці докладає максимум зусиль для переходу залізниць і підприємств залізничного транспорту на повний робочий тиждень.

Михайло Костюк зауважив, що завдяки спільним діям керівництва, профспілки і працівників підвищується ефективність виробництва, зміцнюється трудова дисципліна та знімається соціальна напруга в колективах, повідомляє офіційний сайт Укрзалізниці.

Згідно з Галузевою угодою, колективними договорами та чинним законодавством залізниці України надають матеріальну підтримку самотнім і немічним пенсіонерам-залізничникам, грошову допомогу при виході на пенсію, а також на оздоровлення, медичне страхування, підтримку діяльності ветеранських організацій тощо. У 2008 році залізничники вперше отримали додаткові відпустки та матеріальну допомогу при вступі в шлюб, допомогу при поверненні на роботу звільнених у запас військовослужбовців строкової служби, збереження середньої зарплати на період перепідготовки працівників та інше. Соціальні гарантії на поточний рік для залізничників заплановані на рівні 2008.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *