ОСТАННІ НОВИНИ

Інфіз напрацював культурно-освітню програму підготовки Львова до Євро-2012

Львівський портал

|

Викладачі Львівського державного університету фізичної культури напрацювали власну культурно-освітню програму підготовки Львова до Євро-2012. Під час сьогоднішнього круглого столу «Євро-2012: проблеми та перспективи» відповідні напрацювання презентував доцент кафедри фізкультури ЛДУФК Ігор Чорнобай.

Зокрема, освітяни пропонують у рамках підготовки міста до єврочемпіонату запровадити у школах та внз міста заняття з історії європейського та українського футболу, детально вивчати історію львівського та західноукраїнського футболу, організовувати спортивні матчі з прив’язкою до «Євро-2012» серед школярів та студентів.

Окрім цього, серед пропозицій – реалізація програми «Мистецтво і футбол» для мистців. Вона передбачає створення різних мистецьких творів на футбольну тематику і проведення відповідних виставок.

Ще одна пропозиція освітян – створити репертуар пісень до «Євро-2012», які мали би стати стимулом для українських футболістів і згуртовували місцевих фанатів.

Натомість для іноземних гостей, які перебуватимуть під час проведення євроматчів у Львові, пропонують організувати трансляцію фільмів про історію України та історію українського футболу іноземними мовами.

Щоправда, наразі не відомо, чи візьмуть владні структури до уваги напрацювання освітян. Відтак реалізація заходів культурно-освітньої програми підготовки Львова до Євро-2012 під питанням.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *