ОСТАННІ НОВИНИ

2009 року на капітальний ремонт доріг у Львові виділили понад 140 млн грн

Львівський портал

|

У 2009 році планують завершити розпочаті у 2008 році ремонти вулиць Наукової, Ярослава Мудрого, Скорини, Ужгородської, І. Франка, Шпитальної, проїзду Крива Липа. Про це йдеться у звіті департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР за 2008 рік.

Також на 2009 рік на капітальний ремонт решти доріг зі спеціального фонду передбачено 71 млн 431 тис грн., а з фонду розвитку – 70 млн грн.

Зокрема, за кошти бюджету розвитку реконструюють вулиці: Княгині Ольги (від Сахарова до Наукової), Кульпарківської (від Городоцької до межі міста), Стрийської (від Гвардійської до Рубчака); за кошти спеціального фонду проведуть капітальні ремонти на вулицях: Бортнянського, Дж. Вашингтона, Лесі Українки, Пластовій (від Богданівської до Бескидської), Польову (від Старознесенької до залізничної колії), Сахарова (від Нечуя-Левицького до Кн..Ольги), Соняшникову; а також відремонтують ділянки вулиць: Короленка (від Смольського до Личаківської), Лисенка (від Миклухо-Маклая до Заньковецької), Б.Хмельницького (від Детька до Татарської).

Усі роботи з реконструкції і капітального ремонту об’єктів вулично-дорожньої мережі міста у 2009 році будуть виконуватися лише після виготовлення робочих проектів, їх експертизи та на підставі дозволу Інспекції Держархбудконтролю на виконання робіт на кожному об’єкті. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *