ОСТАННІ НОВИНИ

Школярі проведуть вікторину про життя патріарха Сліпого

Львівський портал

|

У п’ятницю учні загальноосвітніх закладів Галицького району міста Львова, з нагоди 117-ої річниці від дня народження великого українського провідника Йосифа Сліпого, проведуть вікторину а знання творчого та життєвого шляху Патріарха. Про це йдеться в повідомленні Львівської крайової організації „Молодий Народний рух”.

Захід розпочнеться о 15.00 год. у Львівській лінгвістичній гімназії та відбуватиметься у формі активного спілкування між учнями та координатором заходу.

Ведучий розпитуватиме дітей про факти біографії Йосифа Сліпого та ілюструватиме сказане фрагментами фільму «Патріарх». Також усім учасникам заходу роздадуть матеріали з зображенням молодого патріарха та його діяльністю в юнацькі роки.

Організаторами свята за підтримки Управління освіти ЛМР є ЛМО «Молодий Народний Рух», ЛОМГО «Юнацтво», Студентське капеланство Львівщини та приватна гімназія блаженного Климентія Шептицького.

У рамках святкування 117-ліття від дня народження Патріарха Й. Сліпого організаторами підготовлено роздаткові матеріали, рекламні плакати для розміщення на біл-бордах та сіті-лайтах з зображенням молодого наставника, розповсюджено серед освітніх бібліотек «Заповіт» патріарха. Підготовлено матеріали для «вишів» та шкіл області для ознайомлення учнівської та студентської молоді з біографією Й.Сліпого. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *