ОСТАННІ НОВИНИ

Підприємцям-початківцям допоможуть розвинути бізнес, наразі лише на словах

Львівський портал

|

Львівська міська рада розробила цілий комплекс заходів щодо підтримки львівського бізнесу. Зокрема, передбачено проведення ряду консультативних тренінгів щодо започаткування бізнесу. Заходи реалізовуються в рамках Програми сприяння розвитку підприємництва у Львові на 2009-2010 роки, повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Проведення навчання для бізнесу передбачено в рамках напрямку ресурсне та інформаційне забезпечення Програми сприяння розвитку підприємництва у Львові на 2009-2010 роки. Теми тренінгів визначалися спеціальним опитуванням на веб-ресурсі «Школа молодого підприємця».

За результатами рейтингового дослідження було визначено наступні теми: логістика започаткування підприємницької діяльності; маркетинг та менеджмент малого бізнесу; дослідження та аналіз ринку; успішна робота з клієнтом; управління змінами; створення та ефективна робота бізнес-асоціацій; основні засади особистого розвитку; ефективна робота в команді; ефективні комунікації; громадсько-ділові відносини; гендерні аспекти в розвитку підприємництва; тренінг для тренерів.

Навчання проводитимуть спеціально підготовані тренери-консультанти.

Тренінги є цілком безкоштовним. Натомість кількість місць є обмеженою – 20 учасників. Для того щоб взяти участь в навчанні необхідно зареєструватись за адресою [email protected] або зателефонувати 297-57-64. Перше навчання проходитиме вже 17 березня з 14 до 16 години.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *