ОСТАННІ НОВИНИ

Ухвалено ескізний проект нового терміналу аеропорту

Львівський портал

|

Упродовж місяця компанія «Тебодін Україна» розробить стадії проекту нового аеровокзалу та пасажирського терміналу в Міжнародному аеропорті «Львів». Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради посилаючись на директора Львівського офісу компанії «Тебодін Україна» Олега Петровського.

«Минулого тижня архітектурно-містобудівна рада схвалила ескізний проект, розроблений кампанією «Тебодін Україна» спільно з інститутом «Містопроект». Наступне наше завдання – розробка стадій проекту та їх погодження замовником для подальшого проходження експертизи. Результати експертизи очікуємо через місяць», – розповів Олег Петровський.

За словами директора Львівського офісу компанії «Тебодін Україна», представлені ескізні проекти доопрацьовані згідно із зауваженнями, висловленими фахівцями погоджувальних служб області і міста під час попереднього обговорення.

Загальна площа нового аеровокзального комплексу становитиме 37 тис. м², а висота – 18 м. Всередині буде збудовано шість аеромостів, за допомогою яких буде відбуватися посадка пасажирів в літаки.

На першому поверсі будівлі буде розміщений зал для зустрічей і проводжання пасажирів, де проходитиме реєстрація пасажирів та здача /отримання багажу. Також тут будуть розміщені заклади торгівлі, офісні приміщення та пункти першої медичної допомоги.

На другому поверсі пасажири проходитимуть перевірку на авіаційну безпеку та паспортний контроль. Третій поверх – зал очікування та комерційні об’єкти.

Згідно з ескізним проектом на прилеглій території збудують 4-поверховий гараж на 400 авто та готель з автостоянкою на 900 місць.

Нагадаємо, що новий термінал зможе приймати літаки «Боїнг 737» та «Боїнг 767».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *