ОСТАННІ НОВИНИ

На чолі недобросовісних підрядників треба поставити УКБ – Кужелюк

Львівський портал

|

Список недобросовісних підрядників, який міський голова Львова пообіцяв оприлюднити на сайті Львівської міської ради, має очолити управління капітального будівництва. Таку думку висловив депутат Львівської міської ради, голова ГО «Спільнота» Юрій Кужелюк.

За його словами, відомі факти, які свідчать про те, що УКБ непрофесійно підходило до визначення підрядників і суми коштів, необхідної для виконання певних робіт в місті.

«Перед тим, як висловлювати своє обурення стосовно недобросовісності окремих підрядників, міському голові слід висловити претензії керівництву управління капітального будівництва, яке організовувало тендери і визначало підрядників. Воно ж мало контролювати витрати коштів та забезпечувати якісне і вчасне виконання робіт», – зазначив Юрій Кужелюк.  

Під другим номером у «чорному списку» мера, на думку депутата, має бути управління контролю і аудиту Львівської міської ради, «яке, власне, створене спеціально для того, щоб контролювати кошти, котрі витрачають з міського бюджету для оплати робіт підрядним організаціям».

«Ми – напередодні проведення нових тендерів. Як на мене, аби не повторити помилок минулого року, керівництво міста має зробити оргвисновки щодо головного розпорядника коштів. Бо якщо і далі тендери розігруватимуть в УКБ ті самі люди, ми будемо мати ті самі наслідки. Наприклад, вже оголошено про початок ремонту вулиці Підвальної. Боюся, що вона може повторити долю Шпитальної», – наголосив Ю.Кужелюк.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *