ОСТАННІ НОВИНИ

Чиновники з Самбірського району незаконно отримали 112 тис. грн субвенції

Львівський портал

|

На Львівщині працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрили службових осіб однієї із сільських рад Самбірського району за зловживання владою та службових. Через махінації під час повені влітку 2008 року з державного бюджету держслужбовці незаконно отримали 112 тис. грн. Про це повідомляється на сайті МВС України.

Зокрема, чиновники минулого року в одному селі побудували 24-х квартирний житловий будинок, витративши на нього 1,2 мільйона гривень бюджетних коштів, призначених для реконструкції старого 16-ти квартирного житлового будинку. Потім новий будинок (фактично недобудований) безпідставно внесли до списку об’єктів, що постраждали в результаті повені. Через такі протиправні дії правопорушників з державного бюджету виділили 112 тисяч гривень субвенцій, які використали на завершення зазначеного будівництва.

Прокуратура області порушила кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ч.2 ст.210, ч.2 ст.364 та ч.2 ст.366 (порушення законодавства про бюджетну систему України, зловживання владою або службовим становищем та службове підроблення) КК України. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *