ОСТАННІ НОВИНИ

Незабаром на Львівщині визначать готелі, в яких розміститься штаб УЕФА та футбольні команди

Львівський портал

|

Відбулася спільна нарада представників влади та керівників і власників готелів, які розташовані у Львівській області. Тематикою наради стало питання сертифікації та стандартизації готельної інфраструктури в рамках підготовки до проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу у Львівській області.

Під час наради були обговорені питання готовності готелів до прийому вболівальників та гостей чемпіонату Європи з футболу 2012 року, вимоги для проведення сертифікації готелів у відповідності до чинного законодавства України та рекомендацій УЄФА. Обговорювались також питання безпеки вболівальників, делегацій та учасників чемпіонату.

Як зазначив заступник голови Львівської ОДА Сергій Таратута, завданням цього заходу є об’єднання зусиль влади і бізнесу для вирішення проблемних питань, які виникають у діяльності готелів.

За його словами, протягом двох тижнів будуть визначені готелі, в яких розміститься штаб УЕФА та футбольні команди.

Держстандарт України розробив систему оцінки стану готельного господарства області в частині відповідності до українського законодавства по шкалі 3,4 та 5 зіркових. Учасники наради вирішили, що протягом двох тижнів спеціальна робоча група здійснить моніторинг кожного об’єкту на готовність (якщо готель будується чи реконструюється) або відповідність визначеним вимогам.

Окрім цього, готелі зобов’язалися надати антитерористичним органам поверхові плани своїх споруд для розробки спільного плану дій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *